The Pussycat Dolls au lansat o versiune acustică a piesei React

The Pussycat Dolls au lansat o versiune acustică a piesei cu care au revenit pe piața muzicală, "React". Materialul este disponibil în articol.

În luna februarie, The Pussycat Dolls lansau "React", prima piesă de la reuniunea formației. Single-ul a cucerit topurile și a beneficiat de un videoclip incendiar, care include coregrafii complexe și ţinute sexy. Recent, Pussycat Dolls a revenit cu o versiune acustică, ceva mai potolită, realizată pentru publicația HUNGER TV.

Clipul, filmat alb-negru, a fost regizat de fotograful britanic Rankin. Realizat în studioul din East London al fotografului, videoclipul este minimalist și senzual, scrie infomusic.ro.

"React" este prima piesă nouă lansată de Pussycat Dolls de la single-urile albumului "Doll Domination" din 2008. În ciuda unui succes uriaş al grupului, acesta şi-a încetat activitatea în 2010, după terminarea turneului global din 2009.

Fiecare muziciană din grup a început o carieră solo, cea mai de succes fiind Nicole Scherzinger. Reuniunea a fost anunţată în 2019, fiind inspirată de cea a celor de la Spice Girls şi de turneul lor din 2019.