Taylor Swift a lansat prima piesă de pe coloana sonoră a filmului ”Cats”

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Taylor Swift este o mare iubitoare de animale, în special de pisici. Artista a lansat prima piesă de pe coloana sonoră a filmului ”Cats”, din a cărei distribuție face parte.

”Beautiful Ghost” este piesa despre care Taylor Swift a spus că: ”Am scris-o cu sufletul și cu gândul la cât de frumos este proiectul în care m-am implicat. V-ați imagina o lume fără pisici? Eu nu și de aceea am vrut să interpretez rolul uneia”.

Taylor a postat pe contul său de Instagram o fotografie unde a dezvăluit numele personajului pe care îl va interpreta in musicalul "Cats" și a scris în dreptul postării un simplu "Meow." Personajul pe care Taylor îl va juca se numește Bombalurina, menționează myzutv.ro.

Bombalurina este descrisă ca o "pisică adultă, cu un piept alb, pete și semne negre". "Cats" este un muzical compus de Andrew Lloyd Webber și bazat pe cartea Old Possum's Book of Practical Cats (Cartea lui Moș Oposum despre Pisicile Poznașe) scrisă de T.S. Eliot. Acest muzical a introdus faimoasa melodie "Memory".

Ce notă îi dai piesei?

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

source:myzutv.ro
0