Jennifer Lopez a lansat un videoclip cu mesaj motivațional pentru piesa In The Morning

Jennifer Lopez a lansat un videoclip cu mesaj motivațional pentru piesa "In The Morning". Arătând superb la 51 de ani, artista ne amintește că iubirea de sine este esențială în orice relație și că cei care nu ne iubesc pentru ceea ce suntem, nu ne merită de fapt.

Jennifer Lopez debordează de încredere și sexualitate în noul ei videoclip, "In The Morning". Îmbrăcată extrem de sumar, artista ne îndeamnă să ne iubim pentru tot ceea ce suntem, pentru că doar așa vom atrage persoane care să ne aprecieze cu adevărat, scrie infomusic.ro.

""Și te-am iubit chiar mai mult decât m-am iubit pe mine...". Sunt atât de entuziasmată să vedeți videoclipul oficial pentru piesa "In The Morning". Este plină de simbolism despre o relație unilaterală și întunecată și vorbește despre realizarea faptului că nu poți schimba pe nimeni...doar pe tine te poți schimba!! Întindeți-vă aripile și îndepărtați-vă de oricine nu vă apreciază la adevărata voastră valoare", a transmis Jennifer Lopez.

Felul în care pandemia ne-a scos din zona de confort și-a spus cuvântul la nivel mondial, cu toții simțind într-o măsură mai mică sau mai mare apăsarea și neliniștea ce vin odată cu incertitudinea. Jennifer Lopez se numără și ea printre cei care au fost afectați pe plan emoțional, artista povestind într-un interviu pentru postul de radio spaniol El Zol 107.9 că a trecut prin momente de depresie.

Jennifer Lopez: "Am avut multe momente în care m-am simțit foarte rău"

"Știi, nu e ușor, iar în timpul acestei pandemii cred că a fost un moment în care întreaga lume a fost deprimată, înfricoșată, foarte speriată în legătură cu ceea ce se va întâmpla. Am avut multe momente în care m-am simțit foarte rău, și la fel s-au simțit și copiii mei - toți, întreaga mea familie, prietenele mele."