Irina Rimes: iubire, gelozie și căutări în noua sa piesă Nimeni

Irina Rimes a lansat clipul piesei "Nimeni", în ale cărei versuri se vorbește despre iubire, gelozie, paranoia și căutări. Irina vine cu o perspectivă realistă și dură prin versurile care creează o imagine a unei relații aflate în descompunere.

""Nicăieri" a apărut într-o sesiune cu Vlad Lucan, unul dintre producătorii mei preferați. Piesa este cântată cu versuri scrise de acum doi ani, m-am întors în trecut ca să pot scrie piesa asta", a detaliat Irina Rimes.

"Gelozia mănâncă tot din tine / Eu încerc să te scap, dar nu mai ține de mine / Paranoia ta atât de reală / Mai reală ca iubirea / Paranoia e o boală", cântă Irina în versurile noii sale piese.

De regia videoclipului s-a ocupat Bogdan Păun, de imagine Alex Mureșan, iar de producție Loops Production, scrie infomusic.ro.

Evoluția Irinei Rimes

Irina Rimes a cucerit publicul cu single-ul ”Visele”, ce a ocupat prima poziție în topurile radio și TV din România. Ulterior, artista a compus și lansat două trilogii, ”Iubiri secrete” și ”Trilogia II”.

În 2017, Irina a lansat primul ei album, "Despre el". Bazat pe poveștile și trăirile Irinei, materialul conține 10 piese, completate de un scurtmetraj video. Pe album s-au regăsit single-urile: ”Bandana” feat. KillaFonic, ”Bolnavi amândoi”, ”Cosmos”, ”Octombrie Roșu” și “Eroii pieselor noastre”. Toate acestea s-au clasat în topul căutărilor YouTube încă din ziua lansării, iar „Bolnavi amândoi” a ocupat mai multe săptămâni la rând prima poziție a topurilor radio și TV.

Anul 2018 marchează debutul Irinei ca jurat la Vocea României, precum și lansarea celui de-al doilea album, "Cosmos", o colecție de 12 piese lansate sub formatul unei cărți-album ce nu conține doar un simplu CD. Cartea prezintă un set de poezii scrise de Irina însăși, însoțite de o serie de fotografii exclusive cu artista. Irina Rimes este un artist complet, ce a reușit să cucerească inimile românilor de pretutindeni.

Anul acesta, Irina Rimes a susținut un recital la Cerbul de Aur 2019, iar din 6 septembrie, publicul o va putea urmări din nou la Vocea României, unde va fi antrenor alături de Smiley, Tudor Chirilă și Horia Brenciu.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.