Delia ne prezintă colaborarea primăverii alături de Nane - Cum Era

Delia ne prezintă colaborarea primăverii, piesa "Cum Era" alături de Nane. Melodia primeşte un videoclip cu iluminare stroboscopică, culori foarte vii şi o abundenţă de cagule şi măşti, cum se cade în vreme de pandemie de Coronavirus. Puteţi urmări clipul în articol.

Nane e pe val în acest moment având în 24 de ore lansate o colaborare cu Delia, "Cum Era", dar şi o colaborare cu Alina Eremia, "BRB". Videoclipul "Cum Era" este regizat de Alex Ceauşu şi include unele dintre cele mai extravagante ţinute ale Deliei, în acelaşi vibe cu cele etalate la iUmor. Artista şi Nane au filmat într-o parcare goală, evitând spaţiile aglomerate şi locurile publice pe vreme de pandemie. Pare să fie parcarea unui mall sau centru comercial, scrie informusic.ro.

Mesajul piesei este cât se poate de simplu: dorul după plimbări cu maşina şi momentul când îţi aminteşti "cum era" să te distrezi, să alergi, să fumezi şi să asculţi muzică în aer liber. Nane apare ca băiatul rău, cu hanorac Metz şi care cântă pentru o "baby" cu care nu s-a sincronizat sufleteşte. Clipul abundă de nuanţe fosforescente, lumini stroboscopice, neoane şi flash-uri intermitente, mai ceva decât efectele maşinilor din "Tokyo Drift".

Artiştii au petrecut cam o treime din clip dansând lângă sau pe un Range Rover alb, care a prins reflexiile tuturor reflectoarelor colorate. Masca Deliei e poate cel mai cool accesoriu al acestei perioade în care măştile au devenit o parte obligatorie a garderobei. Pare sidefată şi preluată de la un personaj de Mortal Kombat. Şi beat-ul este atipic pentru ce ne oferă Delia de obicei. Nu cred că mă înşel dacă spun că este prima oară când Delia îşi încearcă mâna cu o piesă trap.

Ce e drept artista nu e străină de experimente, începând anul 2020 cu o piesă rock, "Aruncă-mă". Anul trecut "AcaDelia" a lansat hituri precum "Să-mi Cânţi", "Vreau la ţară" sau "Rămâi". Nane este un nume din hip-hop-ul underground românesc, care încă de la 16 ani ataca dur clasa politică din România pe piese rap. A avut colaborări cu Doddy, DJ Undoo, Karie, AFO, El Nino, şi Killa Fonic.