Dancin’ To Forget, noul single al lui Randi

Sickotoy și Randi au găsit remediul pentru decepții și dezamăgiri. "Dancin' To Forget" este noul single al celor doi artiști, o piesă de club ce ne promite că o să uităm de probleme, cu o singură condiție: să dansăm.

"Am știut încă de la început că piesa asta va fi o colaborare unică, iar Randi este una dintre vocile pe care nu poți să le confunzi niciodată. Am lucrat cu mult drag la piesa asta deoarece este poate una dintre cele mai sensibile piese pe care eu le-am produs. Și faptul că iese alături de Randi, nu poate decât să mă bucure", spune Sickotoy.

Pentru piesa "Dancin To Forget", atât Sickotoy, cât și Randi, au scris linia melodică, lui Randi îi apartin versurile, iar producția finală este o fiziune a viziunilor celor doi artiști.

"Dancing to forget" vorbește despre refugiul pe care îl reprezintă uneori dansul pentru noi. Dansul uitării problemelor în relație, sau a tuturor lucrurilor care nu se întâmplă așa cum ne-am dori. Este o fugă de realitate, de frustrări și de tot ceea ce nu ne face fericiți.

Pe alocuri ironică, piesa vorbește despre euforia de moment pe care o ai atunci când bei, dansezi și te prefaci că totul e bine. Departe de ideal, cei doi „protagoniști" ai piesei ascund în privirile amețite de alcool și dans adevăruri pe care nu vor să le recunoască și iată că așa dansul devine evadarea de moment dintr-o realitate pe care nu și-au dorit-o", spune Randi.

Cu un background impresionant în industria muzicală, Sickotoy este unul dintre cei mai apreciați și iubiți producători de muzică ai momentului. El este, de asemenea, câștigătorul unui Grammy pentru "Cel mai bun album alternativ latin, rock și urban", obținut prin colaborarea sa cu Pitbull, Mohombi și Wisin pentru "Baddest Girl in Town". Cele mai recente lansări ale sale, cum ar fi "Call 911" alături de MARUV, sau "Touche" în colaborare cu Misha Miller sunt doar câteva dintre hit-urile pe care a reușit să le lanseze de la primul său banger de succes avut în colaborare cu Minelli, și anume "Addicted".

Randi este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți și compozitori români. Artistul a făcut parte din duo-ul Morandi, cu care a devenit celebru și care l-a propulsat în industria muzicală internațională, câștigând astfel multe premii naționale și internaționale pe parcursul carierei sale de artist. Cu o voce unică și inconfundabilă, Randi a lansat o varietate de piese de succes, precum "Beijo", "Falling Asleep", "Oh La La", "Angels", "Colors", "Ochii Aia Verzi" și multe altele. Talentul său de solist este dublat de cel creativ, el compunând o mulțime de piese atât pentru el, cât și pentru artiști proeminenți din România sau din afara țării, precum Pitbull.