Coldplay a lansat o piesă sensibilă intitulată Daddy

Coldplay a lansat un nou single intitulat "Daddy", o piesă sensibilă cu un pian memorabil. Track-ul primeşte un videoclip cu animaţie pe bază de păpuşi, care prezintă o poveste similară cu "Life of Pi", doar că fără un tigru companion. Urmăreşte noul clip în articol.

"Daddy" este o piesă Coldplay ideală pentru coloana sonoră a unui film emoţionant. Este o combinaţie de pian cu vocea blândă a lui Chris Martin, două ingrediente perfect îmbinate pentru a transmite o tristeţe aparte. Videoclipul este la fel de melancolic şi prezintă povestea unui personaj singur în mijlocul Oceanului, pe o barcă pregătindu-se să se scufunde în vâltoare. Personajul fără gură nu pare a exprima emoţii deosebite, precum frică, veselie sau tristeţe.

Pare doar un privitor absent care se scufundă în abis şi intră în contact cu creaturile mării. Nu e nimic disperat în această scufundare, nici un pericol, iar marea îl primeşte pe protagonist cu braţele deschise. "Daddy" pare un basm spus celui mic, o variantă optimistă de Moby Dick sau Pinocchio, în care nu era nici o ameninţare reală şi eroul nostru a plutit mereu pe nori şi vise. Videoclipul a fost adus la viaţă prin intermediul unor decoruri pictate digital, animaţii 2D şi marionete manevrate manual. Odată cu acest single a sosit şi piesa "Champion of the World".

Coldplay a lansat la începutul acestei luni single-urile "Everyday Life", "Arabesque" şi "Orphans" de pe viitorul său album, "Everyday Life", menționează infomusic.ro.

LP-ul va fi disponibil de pe 22 noiembrie, iar noul clip este o creaţie a celor de la Aardman Animations. Regia îi aparţine lui Asa Lucander. Conform creatorilor săi, clipul explorează memoria fragmentată a unei fete şi amintirile legate de tatăl său.

Formaţia îşi va lansa noul album vineri prin intermediul unei colaborări cu YouTube Originals. Acel canal de distribuţie va difuza prima reprezenzatie a formaţiei din Iordania. Albumul dublu va fi oglindit de un concert dublu. Concertul/albumul "Sunrise" începe la ora 04:00 GMT, iar "Sunset" va avea loc la ora 14:00 GMT. Ambele concerte vor fi difuzate pe YouTube şi sunt o parte integrală a experienţei noi Coldplay.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.