Will Smith și Diplo vor creea imnul Campionatul Mondial de Fotbal 2018

Campionatul Mondial de Fotbal va începe pe 14 iunie, în Rusia și se pare că Will Smith și Diplo și-au unit forțele pentru a crea imnul evenimentului mult așteptat.

Will Smith a intrat în studio cu artistul de origine americană Nicky Jam și cântăreața din Kosovo Era Istrefi. Melodia va fi produsă de Diploși urmează să apară pe toate rețelele de streaming pe 25 mai.

Deși întotdeauna sunt mai multe piese asociate cu World Cup, imnul oficial este cel mai așteptat, urmând să fie interpretat live în finală – evenimentul este urmărit de peste 2 miliarde de oameni. Printre cele mai apreciate melodii din anii trecuți putem menționa "Waka Waka", piesa lui Shakira și "The Cup of Life", a lui Ricky Martin.

Conform managerului lui Nicky Jam, Juan Diego Medina, Will Smith și Jam au fost de curând în Budapesta, unde au creionat detaliile finale ale melodiei.

The Tallywags, formația punk britanică, a lansat un fel de imn neoficial al cupei mondiale, "Charge Of The Light Brigade", încercând pe această cale să își susțină țara.