Vezi care este cel mai popular serial în rîndul tinerilor

"Game of Thrones"? "The Walking Dead"? "Riverdale"? La ce serial preferă tinerii să se uite? Niciunul dintre cele menționate, potrivit BBC. Alegerea generației noi este cel puțin interesantă.

"Friends", sitcom-ul american care s-a terminat în urmă cu aproape 15 ani, rămâne programul preferat de televiziune în rândul tinerilor din Marea Britanie, potrivit unui studiu anual al mass-media consumate de tineri.

Generația nouă urmărește "Friends" cel mai adesea pe telefonul mobil. Interesant este că unii dintre reprezentanții care au fost intervievați nici măcar nu erau născuți în momentul în care s-a lansat serialul, însă acest detaliu nu îi împiedică să fie consumatori fercventi ai programului.

Show-ul care urmărește ascensiunile și coborâșurile unui grup de prieteni din New York este acum privit în moduri foarte diferite față de momentul în care s-a lansat prima dată la TV, în anii 1990, scrie filmnow.ro.

Tinerii din ziua de astăzi se uită la "Friends" pe platformele de video la cerere, iar patru din cinci își folosesc telefoanele mobile când dau play unui episod nou. Generația nouă susține că preferă serialul pentru că se concentrează pe relațiile de prietenie și cele amoroase, două subiecte care le stârnesc interesul în perioada vieții în care se află.

Faptul că pot urmări producția în orice loc și orice moment al zilei este un mare plus, ei nefiind legați de televizor, așa cum erau primii fani care s-au bucurat de povestea cu Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matthew Perry (Chandler), David Schwimmer (Ross) și Matt Leblanc (Joey).

Studiul anual al obiceiurilor media s-a bazat pe un sondaj realizat pe 2.000 de tineri supranumiți "Generația scroll"-aceia care consumă seriale pe dispozitivelor mobile cu internet (telefon, laptop, tabletă). Ei sunt intersați în tehnologia digitală și petrec, în medie, trei ore pe zi online.

source:filmnow.ro
0