Ultimul episod din Game of Thrones doboară recorduri de audiență

„The Long Night”/„Noaptea cea lungă”, episodul 3 din ultimul sezon GoT, a doborât recordul de audiență al serialului, cu 17,8 milioane de telespectatori. Un alt record pe care îl doboară „The Long Night” este că a devenit cel mai discutat episod pe rețeaua Twitter, din istorie.

Cel mai lung episod al serialului Game of Thrones, cu o durată de 82 de minute, a generat un număr record de telespectatori, la prima vizionare și din reluări, devenind cel mai vizionat episod al sezonului. Episodul a fost difuzat pe 28 aprilie fiind urmat, ca număr de telespectatori, de finala sezonului 7 (văzută de 12, 2 milioane de telespectatori), scrie Variety.

„The Long Night” a generat, totodată, 7,8 milioane de „tweets” pe rețeaua Twitter, scrie cinemagia.ro. Episodul a fost un punct culminant al serialului, prezentând bătălia de la Winterfell, mai exact confruntarea dintre Umblătorii Albi și armata celor vii, condusă de Jon Snow și Daenerys.

Episodul a avut o anvergură cum rar vezi pe micul ecran, necesitând 55 de zile de filmare. O mare parte dintre personajele de care fanii sunt atașați apar în acest episod, mai multe gesturi de curaj și sacrificiu fiind făcute pe parcursul episodului, provocând emoții puternice spectatorilor. Aproape fiecare personaj are propriul moment de glorie, are propriul moment în care strălucește.

Apariția armatei de zombi conduse de The Night King aduce suspans și groază. Spre deosebire de alte reprezentări ale morților-vii, aceștia pot mânui în mod inteligent armele, nu sunt doar devoratori vorace.

Urzeala tronurilor, lansat în 2011, este cel mai popular serial al HBO. Sezonul 7 a avut în medie o audiență de 32,8 milioane telespectatori. Sezonul opt al serialului Game of Thrones a debutat pe 15 aprilie. 

source:Cinemagia.ro
0