Serialul Brooklyn Nine-Nine a fost anulat după 5 sezoane

Lucrurile bune ajung, în cele din urmă, la un final, iar asta s-a întâmplat și cu serialul popular "Brooklyn Nine-Nine". Show-ul de la Fox a fost anulat după 5 sezoane, iar Internetul a fost șocat de această decizie și multe dintre celebritățile din industrie și-au exprimat regretul pe Twitter.

"Brooklyn Nine-Nine" a avut mai puțin de 2 milioane de telespectatori în acest sezon, dar aborda o groază de subiecte de actualitate și, plus de asta, era foarte amuzant.

Chiar dacă ai putea spune că era nișat, B99 își merita locul în grila de programe, însă banii conduc lumea, așa că televiziunea a preferat să spună STOP, decât să-i mai dea o șansă, așa cum au sperat și actorii principali din serie. Merită să menționăm că B99 a primit de-a lungul anilor și 2 Globuri de Aur, dar uite că asta n-a contat.

Pe lângă actorii Andy Samberg și Andre Braugher din rolurile principale, serialul a avut una dintre cele mai diverse distribuții din seriale. Atunci când s-a lansat, în 2013, Melissa Fumero, cea care o joacă pe detectiva Amy Santiago, a fost uimită că două femei de origină latină erau prezente în rolurile principale - lucru foarte rar, chiar și în urmă cu 5 ani.

"When we first did the pilot, and we first got picked up and did the first season, it was something a lot of people were talking about. It was something that my [co-star] Stephanie [Beatriz] and I couldn’t believe — that they hired two Latinas. At the time, that never happened. We thought one of us was going to get fired, for sure", a spus Fumero.

Apropo de diversitate, personajul lui Beatriz, Rosa Diaz, a recunoscut că este bisexuală în sezonul 5, iar Capt. Raymond Holt (jucat de Andre Braugher) a discutat mereu despre provocările de a fi polițist afro-american gay în Departamentul de Poliție din New York.

Și, mai presus de toate, B99 a fost un serial NICE, el fiind creat de Goor și Mike Schur, cei care au creat și Parks and Recreation, unul dintre cele mai pozitive și drăguțe seriale făcute vreodată pentru TV. Din păcate, toate astea nu au mai contat atunci când a venit vorba despre un nou sezon.

source:noizz
0