Samuel L. Jackson va relua rolul lui Nick Fury într-un nou serial Marvel

Samuel L. Jackson va relua rolul lui Nick Fury într-un nou serial Marvel, aflat deocamdată în faza de dezvoltare la Disney Plus, după cum a aflat Variety din anumite surse.

Detaliile exacte ale acțiunii serialului sunt, deocamdată, necunoscute, însă numeroase surse spun că Jackson va juca alături de Kyle Bradstreet, care va semna scenariul și va fi producător executiv. Ca și pentru celelalte seriale de la Disney Plus, Marvel Studios va semna producția, scrie cinemagia.ro.

Jackson a jucat rolul faimosului Fury, liderul cu un singur ochi al agenției guvernamentale SHIELD, din Universul cinematografic Marvel, încă din faza de după generic din primul film Iron Man din 2008. Jackson a mai apărut în mai multe filme din MCU, cel mai recent jucând rolul lui Fury în Spider-Man: Far From Home, în Avengers: Endgame și în Captain Marvel. De asemenea, a mai jucat personajul în două episoade din seria ABC Agents Of SHIELD (atenție spoilere): ultima dată când fanii l-au văzut pe Fury după generice a fost în scenele din Far From Home, în care se afla la bordul unei nave Skrull undeva în spațiul cosmic.

Jackson este unul dintre cei mai cunoscuți actori contemporani. Este cunoscut pentru colaborarea sa cu Quentin Tarantino, cea mai cunoscută din Pulp Fiction. Cei doi au lucrat împreună la filme precum Jackie Brown, The Hateful Eight și Django Unchained. De asemenea, a mai lucrat la numeroase filme cu Spike Lee, printre care Do the Right Thing, School Daze, Mo Better Blues, Jungle Fever și Chi-Raq. Jackson mai este cunoscut pentru rolurile sale în filme precum Snakes on a Plane, Unbreakable și Coach Carter.

Seria Nick Fury marchează primul rol TV în care apare în mod recurent. Jackson este reprezentat de către ICM, Anonymous Content și Jackoway Austen Tyerman.

Bradstreet, pe de altă parte, a lucrat cel mai recent ca scenarist și producător executiv pentru serialul Mr. Robot, al USA Network, care a câștigat un premiu Emmy. Printre filmele la care a semnat scenariul se numără Borgia, Berlin Station și Copper.

Dacă proiectul va deveni serial - ceea ce pare foarte posibil - ar fi ultimul serial Marvel cu buget mare care primește undă verde la Disney Plus, semnat de către studiourile Marvel ale lui Kevin Feige.

Wanda Vision va fi anulat anul acesta, iar The Falcon and Winter Soldier și Loki sunt pregătite pentru 2021. De curând, s-a anunțat că Tatiana Maslany va juca în serialul She-Hulk în rolul titular.

source:Cinemagia.ro
0