Republica Moldova va apărea într-un serial de pe Netflix

„Jack Whitehall: Travels with my father” e un serial de comedie, unde în încercarea de a consolida relația dintre ei, jovialul comic Jack Whitehall și Michael, tatăl său scorțos, fac călătorii ciudate și amuzante prin țări străine. Cel de-al doilea sezon al serialului va avea un episod unde protagoniștii au vizitat și Republica Moldova.

Jack Whitehall și Michael au gustat din bucatele moldovenești și au savurat din vinurile autohtone, cu toate astea i-a uimit aspectul sovetic al capitalei noastre.

Cei doi au ales Republica Moldova pentru că își doreau să îi întîlnească pe membrii trupei Sunstroke Project, pe care i-a văzut în cadrul concursului internațional de muzică "Eurovision", cînd trupa a participat cu piesa "Run away" împreună cu Olia Tira. Jack pe lângă faptul că s-a văzut cu trupa, a avut posibilitatea să evolueze pe scenă alături de aceștia.

Dacă sunteți curioși să vedeți ce peripeții au avut protagoniștii serialului în Moldova și ce destinații au ales să viziteze, puteți urmări cea de a treia serie din serialul „Jack Whitehall: Travels with my father” pe Netflix. Iar până atunci vedeți mai jos trailerul celui de al doilea sezon al serialului.

source:Diez.md
2