Nu rata noua comedie marca Amazon - Forever

Dacă și asupra ta și-au lăsat amprenta ultimele zile înnorate, care par să ne dea de înțeles că toamna este deja aici, atunci înseamnă că preferi să lenevești în pat și să faci maratoane de seriale. La capitolul noutăți, noi avem o recomandare perfectă pentru astfel de zile: „Forever”, noua comedie marca Amazon, este următorul serial pe care trebuie să îl vezi!

Serialul urmărește povestea unui cuplu căsătorit, June (Maya Rudolph) și Oscar (Fred Armisen), care își petrece zilele în mod obișnuit și previzibil, până când lucrurile iau o cu totul altă turnură.

Show-ul îți va da senzația unei versiuni „de vârstă mijlocie” a serialului „Master of None”, iar pe alocuri va aminti și de umorul din „Parks and Recreation” și „30 Rock”.

„Forever” este o genul de călătorie care te încarcă pozitiv și de care te vei bucura episod cu episod, dar și care te va face totodată să te oprești pentru o secundă să îți analizezi propria viață. Despre dragoste, relații și momente obișnuite în care te vei regăsi, „Forever” este acum disponibil pe Amazon Prime.

source:Glamour.ro
0