Chris Rock revine în televiziune după mai bine de 10 ani de absență

Actorul de comedie Chris Rock va juca în al patrulea sezon al serialului „Fargo”, creat de Noah Hawley pentru FX, lucru care va reprezenta revenirea lui după zece ani într-un program de televiziune.

Fan declarat al serialului, Chris Rock a mai colaborat cu FX ca producător executiv al „Totally Biased With W. Kamau Bell”. Ultima dată când a fost implicat într-un show TV a fost în 2009, cu „Everybody Hates Chris”.

Noah Hawley a fost cel care l-a ales pe Rock. Cei doi s-au întâlnit, scenaristul şi creatorul serialului i-a povestit despre ce este vorba, iar actorul a semnat pe loc. Cel de-al patrulea sezon al serialului care poate fi vizionat pe HBO Go va vorbi despre imigraţie şi asimilare şi despre lucrurile pe care oamenii sunt dispuşi să le facă pentru bani. Acţiunea este plasată în anii 1950.

Chris Rock va juca rolul unui tată de familie, care renunţă la primul lui născut în favoarea duşmanului lui şi, în schimb, trebuie să îl crească pe fiul acestuia ca pe al său. Producţia acestui sezon va începe în 2019, iar o dată de lansare a lui nu a fost încă stabilită.

source:news.ro
0