Actorii principali din Game of Thrones au vorbit despre ultimul sezon

Kit Harington, însoţit de mai multe vedete din Game Of Thrones, a prezentat cea mai recentă ediţie a emisiunii Saturday Night Live (SNL), cu doar câteva zile înainte de premiera ultimului sezon al serialului.

Actorul britanic, interpretul lui Jon Snow în seria TV de succes, a fost acompaniat de Emilia Clarke, John Bradley şi Rose Leslie în monologul din deschiderea emisiunii, în care a refuzat să ofere detalii despre sfârşitul seriei TV, transmite Știri.md cu referire la digi24.ro.

„Ne poţi oferi măcar o idee generală despre cum se termină?”, a întrebat Emilia Clarke prezentă în public. Harington a răspuns că ea ar trebui să ştie acest lucru deoarece face parte din distribuţie.

„Ei bine, da, dar am uitat. Adică, a trecut atât de mult timp de la ultimul sezon, plus că în multe dintre scene vorbesc cu un dragon, care este doar o minge de tenis pe stâlp verde. Habar nu am ce se întâmplă de fapt”, a spus ea.

John Bradley s-a ridicat apoi din public şi a întrebat ce s-a întâmplat cu personajul său, Samwell Tarly. „Nu m-au lăsat să văd decât două pagini din scenariu. Personajul meu nu spune decât: 'Aaaa...'”, a afirmat el. Bradley a vrut apoi să ştie dacă după serial el şi Harington vor mai petrece timp împreună „ca prieteni buni”.

Pete Davidson, membru al echipei SNL, costumat în Regele Nopţii, a întrebat la rândul său dacă el şi Harington vor rămâne prieteni, la care actorul britanic a răspuns: „Nu am fost niciodată prieteni”.

Soţia din viaţa de zi cu zi a lui Harington, Leslie, care o interpretează pe Ygritte în serial, a fost la rândul său prezentă în emisiune. „Ce vom face de acum înainte pentru bani? Nu am economisit nimic şi mi-ai spus mereu: O, eu sunt Regele Nordului, putem comanda UberEats în fiecare noapte”.

Dragă, nu-ţi face griji, vom fi bine”, a răspuns Harington. „Eu îmi voi face bijuteriile, iar tu ai cântecelele tale”, a adăugat el.

Sezonul al optulea din ''Game Of Thrones'' va conţine şase episoade şi va reprezenta epilogul poveştii, la finalul căruia se va afla cine va stăpâni Westeros.

source:Digi24.ro
0