Actorii din Friends se reunesc pentru un episod special

HBO a confirmat oficial că actorii din „Friends” se reunesc pentru un episod special pe HBO Max.

Specialul, precum şi toate cele 236 de episoade ale „Friends” vor fi disponibile pe HBO Max odată cu lansarea serviciului de streaming, în luna mai 2020.

„I-am reunit pe David, Jennifer, Courteney, Matt, Lisa şi Matthew pentru un special HBO Max, care va fi lansat alături de întreaga bibliotecă «Friends»”, a declarat Kevin Reilly, ofiţer principal de conţinut la HBO Max.

De asemenea, Matthew Perry a publicat vineri o fotografie în care apar toți 6, cu mesajul - „Se întâmplă”. Ulterior, toți au preluat aceeași postare.

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry și David Schwimmer sunt, de asemenea, producători executivi ai specialului, cu Emma Conway şi James Longman la bord în calitate de producători co-executivi.

Hollywood Reporter citează surse care au precizat că actorii vor fi plătiți cu sume între 2,5 și 3 milioane de dolari. În ultimele sezoane ale serialului, aceștia au primit câte 1 milion de dolari pentru fiecare episod. Acesta a fost difuzat din 22 septembrie 1994 până pe 6 mai 2004.

Prietenii tăi a primit recenzii pozitive de-a lungul difuzării sale, devenind unul din cele mai de succes sitcomuri din toate timpurile. Serialul a câștigat multe din cele 63 de nominalizări la premiile Primetime Emmy Awards. Serialul a avut un mare impact cultural, care continuă și în ziua de azi, fiind redifuzat în întreaga lume.