Aaron Paul va juca în serialul „Westworld”

Aaron Paul se alătură distribuției pentru sezonul trei din serialul „Westworld”, ceea ce marchează totodată reîntoarcerea actorului în televiziune după rolurile sale din „Breaking Bad” și „The Path”. Încă nu se știe ce rol va avea fostul Jesse Pinkman.

Aaron Paul este triplu câștigător al premiului Emmy, toate cele trei Emmy-uri datorându-se rolului său din „Breaking Bad”, care a difuzat cinci sezoane din 2008 până în 2013, devenind unul dintre cele mai îndrăgite seriale de televiziune ale tuturor timpurilor.

Pe lângă interpretarea din „The Path”, Paul este și vocea lui Todd Chavez din producția Netflix „BoJack Horseman”. Actorul mai este cunoscut și pentru rolurile din „Exodus: Gods and Kings”, „Smashed”, „Triple 9” și „The 9th Life of Louis Drax”.

Pentru ambiguu-ul sezon doi, „Westworld” a primit nu mai puțin de 21 de nominalizări la Emmy – cu una mai puțin decât drama HBO „Game of Thrones”. Creat de Jonathan Nolan și Lisa Joi și bazat atât pe romanul lui Michael Crichton cu același nume și pe adaptarea din 1973, serialul se pregătește să își lanseze anul viitor cel de-al treilea sezon.

source:Glamour.ro
0