A fost lansat trailerul celui mai aşteptat serial din 2019

The Umbrella Academy se bazează pe benzile desenate omonime şi este dezvoltat de Steve Blackman, cunoscut printre altele pentru Altered Carbon, Fargo, Legion şi Private Practice.

Serialul porneşte de la o premisă mai mult decât ofertantă. În aceeaşi zi din anul 1989, patruzeci şi trei de copii sunt născuţi ca prin minune de către femei fără nicio legătură între ele şi care nu prezentaseră până atunci semne de sarcină. Şapte dintre bebeluşi sunt adoptaţi de către un miliardar care creează The Umbrella Academy şi îşi pregăteşte ulterior "copiii"  pentru a salva lumea. 

Ani mai târziu, cei şase fraţi încă în viaţă se reunesc la aflarea veştii morţii tatălui lor şi trebuie să lucreze împreună pentru a rezolva misterul din jurul decesului acestuia. Mai mult, cei şase află că în curând lumea se va sfârşi şi trebuie să renunţe la antipatii, ranchiune şi disensiuni pentru ca omenirea să poată supravieţui.

Rolurile principale sunt interpretate de Ellen Page, Mary J. Blige, Cameron Britton, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher şi Colm Feore.

The Umbrella Academy se bazează pe seria de benzi desenate creată şi scrisă de Gerard Way, ilustrată de Gabriel Bá şi publicată de Dark Horse Comics. 

Serialul este produs de Universal Cable Productions pentru Netflix. Cinemagia a văzut deja şapte din cele zece episoade ale primului sezon şi îţi poate confirma că ai tot dreptul să aştepţi cu nerăbdare ziua de 15 februarie, când întreg sezonul întâi va fi disponibil pe platforma Netflix.

source:Cinemagia.ro
0