A fost lansat trailer-ul seriei Maniac, cu Emma Stone si Jonah Hill

Potrivit Netflix, seria Maniac, cu Emma Stone si Jonah Hill, va fi lansată pe 21 septembrie 2018. Într-o lume similară cu a noastră și într-o perioadă destul de apropiată de a noastră, Maniac spune povestea lui Annie Landsberg (Emma Stone) și a lui Owen Milgrim (Jonah Hill), doi străini care sunt prinși în etapele finale ale unui studiu farmaceutic misterios, la care fiecare participă din motive diferite.

Dezamăgită și fără un țel în viață, Annie este puternic ancorată în relația dăunătoare pe care o are cu mama și cu sora ei, iar Owen, cel de-al cincilea fiu al unor industriași bogați din New York, s-a luptat toată viața cu un diagnostic de schizofrenie.

Viețile lor nu s-au dovedit a fi așa cum sperau, iar promisiunea unui tratament farmaceutic nou – despre care inventatorul Dr. James K. Mantleray (interpretat de Justin Theroux) spune că rezolvă orice problemă a minții – îi aduce pe cei doi la sediul companiei Neberdine Pharmaceutical & Biotech pentru a trece printr-o testare de trei zile.

Potrivit reprezentanților companiei, testarea este fără riscuri sau efecte adverse și promite să îi scape de problemele mintale cu care aceștia se confruntă. Totuși, lucrurile nu se desfășoară conform planului.

Urmărește mai jos clipul video care anunță data lansării: 

source:Glamour.ro
0