„The Innocents”- noul serial lansat de Netflix

Dacă și tu te entuziasmezi când afli că urmează să apară un nou serial, s-ar putea să ai noroc! Netflix anunță un nou titlu original care va fi lansat anul acesta și despre care o să se tot vorbească – „The Innocents”. Cu un prim trailer intrigant și plin de mister, serialul se prezintă extrem de promițător și merită să îl treci pe lista de văzut.

Atunci când adolescenții Harry și June fug de o viață represivă de familie pentru a putea fi împreună, aceștia ajung într-o extraordinară călătorie de autocunoaștere, care le va da peste cap visul lor inocent. Secretele de familie ajung să testeze iubirea celor doi până la un punct limită, iar aptitudinile extraordinare cu care aceștia sunt înzestrați vor declanșa forțe puternice, capabile să îi despartă pentru totdeauna.

„The Innocents” este produs de New Pictures (UK), companie condusă de Charlie Pattinson, Elaine Pyke și Willow Grylls. Serialul a fost creat de Hania Elkington și Simon Duric, avându-l ca producător pe Chris Croucher. Farren Blackburn este atât producătorul executiv al serialului (împreună cu Charlie Pattinson, Elaine Pyke și Willow Grylls), cât și regizorul a șase dintre cele opt episoade.

Din distribuție fac parte Sorcha Groundsell (Clique, Iona, Sleeping Lions) în rolul lui June, Percelle Ascott (Wizard vs. Aliens, The Weekend Movie) în rolul lui Harry și Guy Pearce (L.A. Confidential, Memento, The King’s Speech) în rolul lui Halvorson.

source:Glamour.ro
0