toate noutățile
Petreceri
FOSFOR Electronic Music Festival
GOODZONE

6 iulie

Concerte
Концерт Валерия Сюткина
Et Cetera

29 iunie

Pentru copii
Академия Картинга
Grand Hall

30 august

Concerte
Pompeya
Vila Etnica

6 iulie

Diverse
Festivalul Familiei și Tradițiilor Populare
Centrul Cultural VATRA

de pe 22 iunie

Petreceri
Timati vine la Fanconi Riviera
Fanconi Riviera

4 iulie

Concerte
Баста
Palatul Național „Nicolae Sulac”

3 octombrie

Pentru copii
Прокачай свой английский за лето
Centrul comercial Basso Prezzo

21 iunie

"The Iron Throne" a devenit cel mai vizionat episod din istoria HBO
23 mai, 15:3686

Ultimul episod al Game of Thrones a fost vizionat de un număr record de telespectatori, conform datelor furnizate de HBO și preluate de site-ul CNN. „The Iron Throne” a fost vizionat de 13,6 milioane de oameni în transmisiune directă - duminică, 19 mai - și a devenit cel mai urmărit episod din istoria numitei rețele TV.

Recordul aparținuse până atunci primului episod al sezonului 4 din The Sopranos (13,4 milioane de vizionări), transmite cinemagia.ro.

Al doilea cel mai vizionat episod GoT a fost chiar cel anterior finalului - episodul 5, „The Bells” – care a marcat 12,5 milioane de telespectatori (HBO Go și HBO Now au ridicat audiențele episoadelor 5 și 6 din serie la 18,4, respectiv 19,3 milioane). Cel mai mic rating din sezonul 8 l-a avut episodul 2, A Knight of the Seven Kingdoms (10,3 milioane).

Cum era de așteptat, sezonul 8 al GoT a fost și cel mai discutat. Fanii și-au exprimat în număr mare nemulțumirea față de modul în care realizatorii au ales să încheie serialul, iar peste un milion dintre ei chiar au semnat o petiție pentru ca acesta să fie refăcut.

Sophie Turner, interpreta Sansei Stark în serial, a catalogat inițiativa acestora drept „o lipsă de respect” față de toți cei care „au lucrat din greu” la acest ultim sezon. Chiar dacă nici criticii de film nu au fost prea încântați de finalul seriei, opinia unanimă poate fi rezumată de cuvintele lui Brian Lovry de la CNN: „Nu a fost sub nicio formă cel mai bun sezon al lui Game of Thrones, însă este departe de a putea fi considerat dezastrul pe care îl reclamă unii și alții”. 

0 au distribuit articolul
Petreceri
FOSFOR Electronic Music Festival
GOODZONE

6 iulie

Concerte
Концерт Валерия Сюткина
Et Cetera

29 iunie

Pentru copii
Академия Картинга
Grand Hall

30 august