Top 6 cele mai așteptate filme ale verii

Tom Cruise aruncându-se în gol din avion, Denzel Washington luptând din nou pentru dreptate, Dwayne Johnson sărind pe cea mai înaltă clădire din lume, cel mai mare rechin sau o mamă Incredibilă care încearcă să salveze lumea într-o animaţie plină de amuzament? Pregăteşte-te pentru momente pline de suspans, efecte speciale, supereroi şi adrenalină în sălile de cinema.

Iată ce filme poţi urmări la cinema în această vară:

1.„Hotel Transylvania 3: Summer Vacation”

Dracula se îndrăgosteşte de Ericka, căpitanul navei de croazieră pe care se afla cu familia, aflând în cele din urmă că aceasta este descendenta unui duşman mai vechi.

2. „Incredibles 2”

Familia favorită de Incredibili se întoarce, de data aceasta cu Helen în centrul atenţiei în încercările ei de a salva lumea, lăsându-l pe Bob acasă pentru a se ocupa de cei mici şi de treburile casnice.

3. „Mission: Impossible - Fallout”

Tom Cruise se aventurează într-o nouă cursă contra cronometru plină de momente intense. Alături de el îi mai vedem pe Angela Bassett, Vanessa Kirby, Henry Cavill, Alec Baldwin, Rebecca Ferguson sau Ving Rhames.

4. „Skyscraper”

Dwayne Johnson, în rolul unui fost veteran de război, trebuie să îşi salveze familia dintr-un incendiu catastrofal care îi este înscenat şi să-i găsească pe cei care îl voiau mort.

5. „The Meg”

Jason Statham se află faţă în faţă cu cel mai mare rechin care a existat vreodată în adâncurile neexplorate din Groapa Marianelor după ce un submarin la bordul căruia se afla şi fosta lui soţie ajunge pe fundul oceanului. 

6. „The Equalizer 2”

Denzel Washington se întoarce în rolul lui Robert McCall, justiţiarul care a renunţat la viaţa lui liniştită pentru a-i pedepsi pe răfăcători, de data aceasta pentru a-şi răzbuna, conform metodelor caracteristice, o veche prietenă care a fost ucisă.

source:one.ro
0