The Batman va fi filmat în a doua jumătate a anului 2019

Deşi nu este clar deocamdată cine îl va înlocui pe Ben Affleck în rolul ultra popularului Batman, pelicula DC ce va spune o poveste de sine stătătoare a supereroului şi-a stabilit o dată de începere a producţiei, pe care TheWrap.com o plasează la jumătatea anului viitor.

Studioul a aprobat prima variantă de scenariu înmânată de Matt Reeves – cel care va şi regiza pelicula. Sunt însă necesare unele revizuiri ale poveştii, căci realizatorii filmului sunt hotărâţi să aleagă cel mai bun mod pentru a reda istoria Cavalerului Negru.

Nu au fost însă oferite şi noutăţi legate de interpretul lui Batman. S-a vehiculat informaţia potrivit căreia filmul va fi un soi de reboot, iar în rolul central vom vedea un actor mai tânăr. Pe de altă parte, Ben Affleck are probleme cu dependenţa de alcool – s-a internat pe 22 august la dezalcoolizare – şi, în ciuda dorinţei sale de a se recupera, producătorii nu par dornici să îl aştepte.

Potrivit EntertainmentTonight.com, unul dintre actorii doriţi în rolul lui Batman este Jon Hamm (Mad Man, Baby Driver), care s-a arătat extrem de entuziasmat că se află pe lista potenţialor interpreţi ai supereroului, însă a menţionat că implicarea sa ar depinde totuşi de calitatea scenariului.

source:Cinemagia.ro
0