Noi detalii despre a treia parte a seriei - Guardians of the Galaxy

Într-o discuţie cu fanii pe Facebook, regizorul seriei Guardians of the Galaxy, James Gunn, a oferit câteva detalii legate de a treia parte a aventurilor echipei formate în jurul lui Star Lord (Chris Pratt).

Cineastul a declarat – potrivit transcrierii oferite de HeroicHollywood.com – că lucrează de mai bine de un an la o versiune a scenariului, ce are în jur de 80 de pagini şi pe care o reia acum, pentru a se asigura că este ceea ce trebuie. Gunn nu a intrat deloc în detaliile scenariului, însă a oferit un amănunt incitant. „Va fi foarte, foarte diferit! Cu totul altceva, însă nu vă spun în ce fel! Va trebui să aşteptaţi să vedeţi filmul.”, a spus el.

Întrebat dacă eventuala achiziţie a companiei Fox de către Disney va influenţa în vreun mod viitorul francizei, Gunn a menţionat că acest lucru nu va avea un impact prea mare.

Potrivit unor declaraţii făcute în urmă cu o săptămână de Chris Pratt, Guardians of the Galaxy Vol. 3 va începe filmările în ianuarie 2019. Lansarea va avea loc în 2020. 

source:Cinemagia.ro
0