Keanu Reeves va avea rolul principal în noul John Wick Chapter 3

John Wick, filmul de succes care s-a transformat în franciză, îşi va încheia saga cu producţia John Wick: Capitolul 3, care este programat să ajungă în cinematografe, vara viitoare.

Cei de la Lionsgate, au dezvăluit primele piese de promovare, inclusiv primul sinopsis pentru cel mai recent sequel din această franciză, ce îl are pe Keanu Reeves în rolul principal.

Capitolul 3, îl va readuce pe carismaticul actor înapoi la rolul asasinului John Wick, alături de regizorul Chad Stahelski, cel care a co-regizat şi primul film. Din câte se pare, acțiunea va fi concentrată în mare măsură în oraşul New York, unde noul asasin comandant John Wick (Keanu Reeves), încerca să rămână în viață în timp ce se luptă să găsească o cale de a ieşi din oraș fără să aibă la dispoziție resursele puse la dispoziţie de Hotelul Continental.

Iată ce spune sinopsisul oficial: „John Wick (Keanu Reeves) se află pe fugă din două motive: este vânat pentru un contract global de 14 milioane de dolari, și pentru încălcarea unei reguli principale: a omorât pe cineva în interiorul Hotelului Continental. Victima sa, este un fost membru al Consiliului, cel care a ordonat contractul global pentru viaţa lui. John, ar fi trebuit deja să fie executat, cu excepția faptului că managerul Hotelului Continental, Winston, i-a dat o perioadă de grație de o oră înainte ca acest contract să fie executat, înainte ca John Wick să fie eliminat, să-i fie calitatea de membru revocată, şi să-i fie interzis accesul la toate serviciile de care au parte ceilalţi membri. John, trebuie acum să se folosească de toate cunoştinţele sale pentru a rămâne în viaţă în timp ce se luptă să se piardă în mulţimea oraşului New York City, unde este urmărit de o grămadă de asasini pricepuţi. ”

John Wick: Chapter 2, a extins mitologia lui John Wick la nivel internațional, iar un raport recent ar sugera că Capitolul 3, va ajunge şi pe undeva prin Spania sau Rusia, printre alte posibile locații. Totuşi, din câte se pare, regizorul Chad Stahelski, a declarat că dorește să se întoarcă la elementele de bază ale mitologiei lui John Wick, la rădăcinile sale de asasin urban din încâlcita lume interlopă din New York.

Regizorul Chad Stahelski, este de asemenea pregătit să conducă episodul pilot pentru noul serial bazat pe această trilogie, realizat de către cei de la Starz, serial ce se va intitula The Continental, în care Keanu Reeves, este de așteptat să apară.

source:Tdfn.ro
0