Jennifer Garner revine pe marile ecrane în filmul de acțiune - Peppermint

Jennifer Garner revine la filmele de acțiune în pelicula ce se intitulează Peppermint, un nou thriller de acțiune al regizorului Pierre Morel, cel care a coordonat filmul Taken.

Jennifer Garner, joacă aici rolul unei femei ce caută să se răzbune, după ce s-a trezit dintr-o comă şi și-a găsi familia ucisă. Jennifer Garner, a petrecut prea mult timp jucând roluri slabe ce nu i se potriveau, aşa încât este ușor să uităm că ea s-a lansat şi provine dintr-un mediu plin de acțiune. 

Rolul ei crucial din serialul lui J.J. Abrams, Alias, a fost unul foarte bine definit şi plin de acţiune. Să nu mai zicem că a condus propriul film de acțiune, Elektra, un spin-off al poveştii principale din Daredevil. Şi totuşi, iată că Jennifer Garner, apare în Peppermint, un thriller de acţiune bazat pe sentimentul de răzbunare al principalei eroine.

În filmul Peppermint, Jennfer Garner, joacă rolul unei soții și mamă care se trezește dintr-o comă după ce soțul și fiica ei sunt uciși într-un atac brutal asupra familiei. Când sistemul îi protejează pe ucigași de justiție, Riley (Jennifer Gardner), se străduiește să se transforme din cetățean cinstit într-un luptător de gherilă urbană. Transformând frustrarea într-o motivație personală, ea petrece câțiva ani ascunzându-și identitatea şi antrenându-şi mintea, trupul și spiritul pentru a deveni o forță de neoprit. Eludând lumea interlopă, trupele LAPD și cele de la FBI, ea începe să ofere metodic o bucăţică din brandul său personal de justiție, în timp ce în ochii lumii, devine un înger păzitor.

Filmul Peppermint, este conceput şi regizat de Pierre Morel, regizorul primului film Taken, alături de scenaristul Chad St. John (London Has Fallen). Alături de Jennifer Garner, thrillerul mai are în distribuţie actori ca John Gallagher Jr., John Ortiz, Method Man, Richard Cabral și Annie Ilonzeh. Nu ştim dacă acest film se va descurca bine, dar ne bucurăm că Jennifer Garner, revine din nou la filmele de acțiune. Peppermint, ajunge în cinematografe pe 7 Septembrie 2018.

source:Tdfn.ro
0