Jake Gyllenhaal va juca un rol negativ în Spider-Man: Homecoming

Studiourile Marvel sunt pe cale să îşi asigure încă un actor de categorie A în tabăra super villainilor. Potrivit TheHollywoodReporter.com, Jake Gyllenhaal se află în negocieri pentru rolul lui Mysterio, un expert în crearea de iluzii optice şi efecte speciale.

Actorul de 37 de ani l-a avut drept contracandidat pe Ryan Gosling - preferat inițial de realizatori - însă, cum acesta a fost nevoit să refuze partitura din cauza unui alt proiect în care era implicat, s-a apelat la o alternativă „la fel de viabilă”, un star care „are experienţă în portretizarea antagoniştilor”, după cum au menţionat producătorii.

În benzile desenate, Mysterio este alter ego-ul lui Quentin Beck, un actor actor ratat, specializat însă în lucrul cu efectele speciale. Conştient că nu are şanse reale pentru a-şi împlini visul de a deveni un star, apelează la o viaţă de infractor, în care abilităţile speciale dobândite pe platourile de filmare îl scot în faţă. Chiar dacă nu are superputerile lui Peter Parker, îi este totuşi un adversar redutabil. Este expert în iluzionism, hipnoză, alchimie, chiar şi robotică. Are şi o experienţă notabilă drept cascador, este agil şi ştie să se lupte, iar asta îi oferă încă un atu în confruntarea cu Spider-Man.

Filmările la sequel-ul lui Spider-Man: Homecoming - în care îl vom revedea, în rol central, pe Tom Holland – vor începe în luna iunie, la Londra. Pelicula se va lansa pe 5 iulie 2019.

source:Cinemagia.ro
0