Hotel Transylvania 3 revine în noul trailer din această primăvară

Un nou trailer pentru animaţia Hotel Transylvania 3, ne încântă simţul umorului, exact la timp pentru a vă face planuri pentru vacanță de vară. Subintitulat Summer Vacation, noul film animat, va spune povestea personajului nostru preferat, Dracula, interpretat de Adam Sandler. De data aceasta, faimosul vampir, ajunge direct pe o croazieră, împreună cu familia şi cei mai apropiaţi prieteni.

După ce Dracula îşi dă seama că se simte puțin singur, în ciuda multor prieteni monştri pe care-i are, el ajunge să accepte o mică surpriză: o călătorie peste oceane, într-un vapor de croazieră. Iar dacă în filmele anterioare, totul se învârtea în jurul hotelului construit de Dracula pentru toţi monştrii care vor o vacanţă, iată că a venit şi rândul lui Drac, să se bucure de o ieşire din vechiul peisaj din Transilvania. Dar lucrurile nu sunt la fel de roz precum par, așa după cum veţi vedea din acest nou trailer. Al treilea film al francizei, pare să menţină nivelul animaţiei cu care ne-a obişnuit, dar şi umorul bine plasat, ce face din Hotel Transylvania 3, un alt film de familie ce copii îl vor adora.

În animaţia celor de la Sony Pictures Animation, Hotel Transylvania 3: Summer Vacation, familia de monștri se îmbarcă într-o vacanță pe o navă de croazieră de lux, dedicată exclusiv monştrilor, ce-i este oferită de Mavis, astfel încât Dracula să poată lua o pauză de la a oferi celorlalți monştrii propriile vacanțe. Prietenii lui Dracula, nu pot rezista tentației de a merge și ei. Dar, odată ce aceștia părăsesc portul, romantismul apare la orizont, atunci când Dracula o întâlnește pe misterioasa, Ericka. Acum, este rândul lui Mavis să joace rolul părintelui supra protectiv, ținându-l pe tatăl ei și pe Ericka la distanță. Puțin știu însă că interesul său amoros este probabil „prea frumos pentru a fi adevărat”. Un descendent al lui Abraham Van Helsing, un vechi dușman al lui Dracula și al tuturor celorlalți monștri, este pe cale să strice toată distracţia.

Regizat de Genndy Tartakovsky, care a co-scris scenariul cu Michael McCullers, Hotel Transylvania 3: Summer Vacation, are în distribuţie actori că Andy Samberg (Johnny), Selena Gomez (Mavis), Kevin James (Frank), David Spade (Griffin), Steve Buscemi (Wayne), Keegan-Michael Key (Murray), Molly Shannon (Wanda), Fran Drescher(Eunice), Kathryn Hahn (Ericka), Jim Gaffigan (Van Helsing) și Mel Brooks (Vlad).

source:Tdfn.ro
0