Filmul Artemis Fowl a devenit extrem de popular în căutarile Google

Lansarea teaser-trailer-ului lui Artemis Fowl a trezit interesul publicului şi presei de profil, astfel încât numărul de căutări pe Google a crescut semnificativ – titlul a devenit extrem de popular în ultimele 24 de ore, potrivit site-ului WorldNewsTrends, ce analizează indicii de popularitate ai termenilor din graficele Google Trends.

Combinaţia de SF şi fantasy promite să aducă pe marile ecrane în 2019 o aventură magică şi palpitantă, ce nu va dezamăgi fanii popularei serii pentru adolescenţi ce a folosit drept sursă de inspiraţie.

Artemis este un geniu de numai 12 ani, milionar şi parte a unei familii de infractori celebri. Dispariţia misterioasă a tatălui său îl forţează să pătrundă într-o lume misterioasă, plină de zâne, spiriduşi şi magie, ce-i testează limitele - îl aruncă în situaţii din ce în ce mai periculoase, cu rasturnări la tot pasul… Şi totul porneşte de la un plan năstruşnic: răpirea unei zâne. Însă cea în cauză este chiar căpitanul Holly Short din Divizia de elită a Poliţiei Elementelor Subterane, iar îndrăzneţul Artemis habar nu are în ce ce se bagă.

Producţia Artemis Fowl a folosit pentru scenariu primele două romane din seria lui Eoin Colfer. Drumul spre marele ecran a fost însă destul de anevoios. Franciza a fost vizată pentru adaptare încă din 2001, dar până în 2015 s-a plimbat doar de la un studio la altul, până când Disney s-a hotărât să fructifice drepturile de producţie şi l-a pus în scaunul regizoral pe Kenneth Branagh.

Rolul central i-a revenit tânărului Ferdia Shaw. Din distribuţie mai fac parte Judi Dench şi Josh Gad. Filmul se va lansa în cinematografele noastre pe 30 august 2019.

source:Cinemagia.ro
0