Filmările lui Rambo 5 sunt programate să înceapă pe 1 septembrie

Potrivit site-ului Omega Underground, primele detalii legate de producția lui Rambo V – cu titlul alternativ Rambo: Last Bloog, au fost dezvăluite. Sequel-ul a fost anunțat în luna mai a acestui an și are deja un teaser poster. Demararea procesului de selecție a actorilor din distribuție este sursa noilor informații.

Acțiunea filmului, așa cum s-a arătat anterior, se va petrece în Mexic, unde îl vom vedea pe John Rambo lăsându-și viața tihnită de la ferma din Arizona pentru a se alia cu un jurnalist în efortul de a salva victimele unui grup de traficanți de persoane de exploatarea sexuală. Primele informații legate de scenariu îl puneau pe Rambo în opoziție cu un cartel de droguri, pe care încearcă să îl distrugă după ce membrii acestuia o răpesc pe fiica celui mai bun prieten al său.

Din anunțurile de casting a reieșit că unul dintre personaje va fi Robert Siedel, un american implicat în traficul cu carne vie, care este ulterior răpit de Rambo în efortul de a afla informații despre fetele sechestrate. Sunt menționate alte două personaje ale grupării de traficanți, Hugo și Victor, dar și o fată, Gabrielle, al cărei rol în film nu a fost dezvăluit.

Filmările lui Rambo 5 sunt programate să înceapă pe 1 septembrie, în Bulgaria, după care producția se va muta în Insulele Canare. O dată fixă de lansare a filmului nu a fost încă stabilită, însă acesta ar putea ajunge pe marile ecrane chiar anul viitor.

source:Cinemagia.ro
1