Cum arată în realitate actrița care o joacă pe Lisbeth Salander

După succesul răsunător obținut de cărțile din seria Millenium și filmul din 2011, "Girl with the Dragon Tatoo", Lisbeth Salander a revenit pe marile ecrane, în prima ecranizare a romanului "Girl in the Spider's Web".

Interpretată de Claire Foy, misterioasa și dura Lisbeth, mai ales în scenele de bătaie, este justițiară, dar sensibilă, devenind eroina celor abuzați și vulnerabili.

Cu părul tuns scurt, vopsit negru, multe piercing-uri și îmbrăcată doar în ținute comode, din care geacă de piele negra e nelipsită, Claire e total diferită de rolurile ei de până acum.

Deși are o personalitate altfel față de cea a hackerul independent Lisbeth Salander, Foy a contribuit la definirea personajului pe care îl interpretează. Ea a ales accesoriile și a decis ca tatuajul imens de pe spate să reprezinte un dragon din mitologia scandinavă.

În viața reală însă, frumoasă actriță este adepta ținutelor elegante și sofisticate. Atât pe covorul roșu, cât și în afara lui, alegerile sale vestimentare oglindesc mai degrabă stilul personajului Elizabeth ÎI, din dramă biografică "The Crown". Stilul său este dinamic, alegând să poarte deopotrivă culori curajoare și materiale moderne, dar și combinații foarte discrete.

Vezi în link-ul ce urmează orarul seansurilor la cinema.

source:filmnow.ro
0