Charlize Theron, transformare incredibilă pentru rolul din noul film

Criticii de film sunt extrem de impresionați de rolul făcut de Charlize Theron, în Bombshell. După prima proiecție a peliculei, aceștia spun că Theron ar putea pleca acasă cu un nou Oscar, la 16 ani după ce câștiga râvnita statuetă pentru rolul din Monster.

Și nu este vorba doar despre faptul că transformarea fizică a lui Charlize este fantastică, semănând leit cu Megyn Kelly, ci și de voce. Se pare că aici Charlize i-a cucerit pe toți. 

Nominalizările la premiile Oscar vor fi anunțate în ianuarie, iar criticii se așteaptă ca starul sud-african să fie în categoria "Cea mai bună actriță în rol principal", scrie filmnow.ro.

Margo Robbie ar putea, de asemenea, să între în cursă pentru Oscar, cu o nominalizare la categoria "Cea mai bună actriță în rol secundar". 

Bombshell are la bază povestea scandalului sexual care a dus la demisia lui Roger Ailes de la conducerea Fox News. Iar distribuția este una de excepție: Charlize Theron, Nicole Kidman și Margot Robbie sunt doar trei dintre numele mari pe care le vom vedea pe marile ecrane. 

Charlize Theron joacă rolul jurnalistei Megyn Kelly, una dintre cele mai proeminente personalități media din SUA, Nicole Kidman o interpretează pe jurnalistă Gretchen Carlson, care a susținut că a fost data afară pentru că l-a acuzat pe Ailes de harture sexuală, iar Margot Robbie, pe producătoarea Kayla Pospisil. 

Bombshell va intra în cinematografe începând cu 20 decembrie.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

source:filmnow.ro
1