Au apărut primele reacții pentru filmul Bohemian Rhapsody

Primele reacții la biopicul Queen Bohemian Rhapsody au apărut în mediul online, iar cele mai multe dintre ele laudă interpretarea lui Rami Malek, cel care l-a portretizat pe solistul trupei, Freddie Mercury.

Filmul în ansamblu nu este la fel de lăudat, însă prestația lui Malek pare să fi ridicat foarte mult nivelul acestuia. Proiecția de debut a avut loc în San Francisco în acest week-end. Iată comentariile de pe Twitter ale presei de profil, notate de IndieWire.com.

„Un rol definitoriu pentru cariera actorului, fără îndoială acum unul dintre favoriţii Oscarului pentru cel mai bun actor în rol central”.

„Bohemian Rhapsody este un film biografic total, în care muzica trupei Queen se aude din plin, iar Rami Malek are o prestaţie captivantă. Se joacă cu publicul. Va primi review-uri mixte”, a notat, pentru Indiewire, Anne Thompson. Un alt critic al site-ului a oferit unul dintre comentariile mai puţin entuziaste: „Concertul Live Aid mi-a dat fiori. Însă restul filmului…”, a scris Erik Kohn.

„Bohemian Rhapsody este ca o pagină de Wikipedia, însă Rami Malek îl joacă pe Freddie Mercury (şi îi poartă frumoasele costume) cu mare stil”, a fost de părere Kyle Buchanan de la New York Times.

Impresia pe care filmul mi-a lăsat-o este că restul membrilor trupei Queen nu prea îl plăceau pe Freddie. Însă Malek este extraordinar", a notat Mike Ryan (Uproxx.com, Huffington Post.com).

„Cum faci un film să fie bun? Cinci cuvinte: Rami Malek drept Freddy Mercury”, a spus Mara Reinstein (US Weekly.com, Variety.com).  

„Am fost pur si simplu dată pe spate de Bohemian Rhapsody! Rami Malek este fenomenal. Povestea este grozavă, e un film-concert uimitor… Nu mai găsesc cuvinte pentru a exprima cât de mult mi-a plăcut!”, a scris Jenna Busch (Entertainment Weekly.com).

Bohemian Rhapsody, regizat de Bryan Singer şi Dexter Fletcher, se lansează la noi pe 1 noiembrie. Din distribuţie mai fac parte Tom Hollander și Mike Myers.

source:Cinemagia.ro
0