Au apărut primele reacții pentru Captain Marvel

În urma unei vizionări de presă, au apărut primele reacții la "Captain Marvel". Până acum, răspunsul este pozitiv, iar criticii numesc filmul surprinzător din toate punctele de vedere. Cei care și-au exprimat părerea scriu că lung-metrajul sfidează așteptările și e foarte amuzant.

"Captain Marvel" face niște alegeri ambițioase, potrivit specialiștilor în film, care specifică faptul că Brie Larson strălucește și aduce putere și energie personajului, scrie filmnow.ro.

Iată doar câteva dintre opiniile jurnaliștilor și criticilor care au avut șansa să participe la vizionările de presă ale peliculei marca Marvel:

"Universul cinematografic Marvel se îmbogățește datorită Captain Marvel. Brie Larson are atitudine, putere și energie. La fel și Lashana Lynch și Ben Mendelsohn", a scris Perri Nemiroff.

Angie J. Han le-a dat de înțeles fanilor că ceea ce urmează e cel puțin spectaculos: "Deci Thanos e terminat de-acum!"

"Captain Marvel are bătălii în spațiu, curse de mașini, muzică din anii '90 și o pisică adorabilă. Scenariul e surprinzător de amuzant, am râs o grămada. Mă bucur că în sfârșit am avut șansa să o văd pe această super-eroină în acțiune", a scris și Jacki Jing.

Brandon Davis a adăugat că "Fanii benzilor desenate vor iubi pur și simplu filmul", în timp ce Kayti Burt a specificat că "iubitorii de pisici și de muzică din anii '90 vor iubi filmul. Marele moment al lui Carol e construit foarte bine, iar universul cinematografic Marvel e complet după ce a intrat și acest personaj în peisaj".

"Chiar mi-a plăcut Captain Marvel. Uneori e ciudat, dar e extrem de ambițios. E construit frumos, amuzant și plin de surprize. Brie Larson e genială, dar marea surpriză vine de la Ben Mendelsohn", a încheiat Drew Taylor.

source:filmnow.ro
1