Animaţiei Disney „Lilo & Stitch” va avea o continuare

Un remake live-action al animaţiei Disney „Lilo & Stitch” (2002) se află în pregătire, potrivit The Hollywood Reporter.

Scenariul va fi realizat de Mike Van Waes, iar producători vor fi Dan Lin şi Jonathan Eirich din partea Rideback, fosta Lin Pictures. Cei doi au mai lucrat cu Disney pentru remake-ul „Aladdin”, regizat de Guy Ritchie, ce va fi lansat pe 24 mai 2019.

Filmul original, a cărui acţiune se petrecea în Hawaii, a fost scris de Dean DeBlois şi Chris Sanders, care au lucrat apoi la „How to Train Your Dragon”, şi urmărea povestea unei fetiţe, Lilo, şi a extraterestrului Stitch, asemănător unui câine, care avea o incredibilă putere de distrugere.

Deşi nu a fost un mare succes de box office, filmul de animaţie - nominalizat la Oscar - a reprezentat un punct de cotitură pentru Disney şi s-a bucurat de adaptări pentru televiziune. Nu a fost încă anunţat dacă noul film va fi lansat în cinematografe sau pe platforma de streaming pe care Disney o va lansa în 2019.

Acesta este cel mai recent proiect al Disney Animation, care a lansat în ultima perioadă remake-uri precum „Cinderella”, „The Jungle Book”, „Beauty and the Beast” şi „Pete’s Dragon”, iar proiectele „Dumbo” şi „Lion King” se află, de asemenea, în lucru.

source:news.ro
0