Alita: Battle Angel va fi lansat în februarie 2019

Una din lansările promițătoare anunţate pentru acest an, filmul Alita: Battle Angel, de a cărui producție și scenariu s-a ocupat, printre alții, și James Cameron, va ajunge pe marile ecrane abia anul viitor, în 14 februarie (Statele Unite), scrie Deadline.com.

Pelicula (deja la o a doua modificare a debutului) urma să fie lansată și la noi pe 21 decembrie. În calendarul Twentieth Century Fox ea va ocupa locul lăsat liber de X-Men: Dark Phoenix, a cărui lansare a fost amânată pentru 7 iunie 2019.

Filmul, inspirat din seria manga a lui Yukito Kishiro, spune povestea unui cyborg „cu suflet”, dintr-o lume postapocaliptică de secol 26. Rătăcită în Oraşul de Fier şi cu memoria afectată, Alita este salvată de către Ido (Christoph Waltz). Povestea ei, încercarea de a afla cine este de fapt şi ce poate face pentru a aduce o schimbare în lume, este una plină de aventură şi acţiune.

În rol central o vom vedea pe Rosa Salazar. Din distribuţie mai fac parte Jennifer Connelly, Eiza González, Michelle Rodriguez, Ed Skrein, Jackie Earle Haley şi Mahershala Ali. Regizorul filmului este Robert Rodriguez (Once Upon a Time in Mexico, Planet Terror).

source:Cinemagia.ro
0