A fost stabilită data lansării filmului Fast and Furious 9

Programat iniţial să fie lansat în 2019, următorul film Fast and Furious a fost amânat pentru aproape un an. Potrivit starului acesteia, Vin Diesel, lansarea a fost stabilită pentru 10 aprilie 2020.  

De altfel, Justin Lin a fost recent confirmat la cârma lui Fast and Furious 9 - regizorul este un obişnuit al francizei, căci tot el s-a ocupat şi părţile 3, 4, 5 şi 6 ale francizei.

GeeksWorldwide.com notează că a noua parte va începe filmările în aprilie 2019 şi va fi continuată (cel mai probabil) pe marele ecran tot sub bagheta lui Lin, astfel că celebra serie va ajunge la al zecelea film.

Actriţa Jordana Brewster va reveni în rolul Miei Torrento, sora lui Dom. Nu este clar însă dacă şi cum va fi readus în poveste personajul regretatului Paul Walker, Brian, deşi fraţii acestora au solicitat recent producătorilor să găsească o soluţie în acest sens. Distribuţia este neclară şi în rest, iar detalii legate de scenariu nu au fost date până acum publicităţii.

Este foarte posibil ca şi Dwayne Johnson să lipsească din Fast and Furious 9. Starul a avut unele disensiuni cu Vin Diesel la filmările lui The Fate of the Furious, iar personajul său va apărea într-un spin-off al seriei intitulat Hobbs & Shaw, în care îl va avea alături pe Jason Statham (Johnson a promis o producție distractivă, în care vom vedea „cea mai tare luptă din istoria filmului”).

source:Cinemagia.ro
0