A fost lansat trailerul noului Hellboy

Noul "Hellboy" îl surprinde pe Marele Roșu într-un sat din Anglia, unde luptă împotriva unui trio de giganți înfiorători. Filmul care are acum și trailer îl are în rol principal pe David Harbour, recunoscut pentru apariția din serialul "Stranger Things", informează filmnow.ro.

În primul trailer al noului "Hellboy", fanii îl regăsesc pe demonul cu super-puteri înfruntând-o pe Regină Sângelui, Nimue (Milla Jovovich), o vrăjitoare străveche însetată de răzbunare. Prins în ciocnirea dintre supranatural și uman, Hellboy are misiunea de a o opri pe Nimue fără a declanșă sfârșitul lumii.

Regizorul noului film "Hellboy" a vorbit până acum despre realizarea unui film mai întunecat, violent și sângeros, dar tonul trailerului da de înțeles că lung-metrajul va fi o comedie, combinată cu elemente de acțiune și aventură.

David Harbour, actorul care face senzație în serialul "Stranger Things" a îmbrăcat costumul lui "Hellboy" și a avut curajul să preia ștafeta de la celebrul Ron Perlman, cu toate că acesta a făcut un rol fabulos în anul 2005.

Regizat de Neil Marshall, care a lucrat pentru "Game of Thrones", noul film va spune povestea unui demon crescut de un cercetător pentru a opri forțele întunecate care amenință omenirea.

Inițial, "Hellboy" a fost lansat în 2005 și a fost unul dintre proiectele de suflet ale regizorului Guillermo del Toro. El și-a dorit întotdeauna că Ron Perlman să fie actorul care-l va interpreta pe erou și a luptat cu studiourile Sony, care îl doreau pe Vin Diesel în rolul principal.

Primul "Hellboy" a avut un buget de 66 de milioane de dolari și a încasat 99 de milioane de dolari la box-office, la nivel global. Deși încasările nu au fost grozave, peliculă s-a trasformat într-una cult pentru fanii benzilor desenate, ba chiar a fost plasată de Variety în top cele mai bune 20 de filme inspirate de benzi desenate.

Spre deosebire de primul "Hellboy", filmul care se va lansa anul viitor va fi interzis minorilor sub 16 ani, ceea ce îl încânta pe regizor: "Practic, putem merge în orice direcție ne dorim".

source:filmnow.ro
0