A fost lansat primul trailer pentru How To Train Your Dragon 3

Ceea ce a început ca o prietenie improbabilă între un viking adolescent și un dragon furios ce se numeşte Night Fury, a devenit o trilogie epică ce ne-a prezentat aproape toată viața lor. În următorul capitol, Hiccup și Toothless, vor descoperi adevăratele lor destine: el va deveni conducătorul satului Berk, alături de Astrid și alături de dragonul său care va fi lider.

Ambii descoperă cea mai întunecată amenințare cu care s-au confruntat vreodată, precum și apariția unui dragon femelă Night Fury. Acestea vor testa legăturile relației lor mai mult ca niciodată. DreamWorks Animation și Universal Pictures, au lansat primul trailer pentru capitolul final al francizei How To Train Your Dragon. 

Cel de-al treilea film, îl găsește din nou pe Dean DeBlois în scaunul regizorului care de data aceasta servește şi rolul de scenarist pentru ceea ce intenționează să fie capitolul final al acestei serii. Bazându-se pe cărțile lui Cressida Cowell, How To Train Your Dragon 3, îl readuce în centrul atenţiei pe Hiccup, interpretat de Jay Baruchel, ca şi ascendent la rolul șefului și conducătorului localităţii Berk, în timp ce dragonul său, devine lider al dragonilor. Viața lor este aruncată pentru o aventură odată cu apariția unui dragon Night Fury de gen feminin.

În timp ce un al patrulea film din această franciză, adică un potențiale film spinoff, rămân încă o posibilitate, regizorul Dean DeBlois, a declarat acum câțiva ani că intenţia sa a fost să finalizeze o poveste cu trei capitole, astfel încât The Hidden World probabil va încheia cel puțin munca lui DeBlois cu această franciză după aproape un deceniu. 

Ceea ce este surprinzător, este modul în care filmul a fost terminat şi faptul că acest trailer, ne arată aproape întreaga poveste. Și totuși, arată foarte bine, iar Toothless, este într-un fel mai adorabil decât de obicei. Sperăm că trilogia How to Train Your Dragon, va reuşi să facă o figură bună la boxoffice şi va ajunge la acest semi-final, cu un bum.

How to Train Your Dragon 3, mai are parte de participarea vocilor actorilor America Ferrera, Cate Blanchett, Kit Harington, Craig Ferguson și F. Murray Abraham.

source:Tdfn.ro
0