A fost lansat primul trailer al filmului Captain Marvel

La aproape două săptămâni după ce am văzut primele imagini din filmul Captain Marvel, avem acum și primul trailer. Primul film din universul Marvel cu o super eroină în rolul principal se anunță a fi super interesant.

În urmă cu două săptămâni am avut ocazia să vedem pentru prima dată imagini din filmul Captain Marvel, primul lungmetraj din universul Marvel cu o super eroină în rolul principal. Revista Entertainment Weekly a avut-o pe copertă pe Brie Larson, interpreta personajului Captain Marvel, dar a publicat și multe imagini din film, fiind pentru prima dată când am putut avea o privire de ansamblu asupra filmului care va fi lansat în luna martie a anului viitor.

Acțiunea filmului va avea loc în anii ’90 – cu mult înainte de acțiunea din Iron Man, care a dat startul universului cinematic Marvel, în 2008, iar în acest film vom vedea și un mai tânăr Nick Fury, conducătorul S.H.I.E.L.D. Nu se cunosc foarte multe informații despre acțiunea filmului Captain Marvel, decât că eroina suferă de amnezie când se află pe Pământ. Când aceasta se întoarce pe planeta ei, amintirile din copilărie și de pe vremea când era pilot Air Force devin clare. 

source:Glamour.ro
0