A fost lansat noul trailer pentru filmul The Predator

Cei de la Twentieth Century Fox, au dezlănțuit o fiară în noul trailer sângeros pentru filmul The Predator, regizat de Shane Black.

În noua revigorare a francizei clasice Predator, o navă care poartă vânătorii cel mai letali ai universului , se prăbușește pe pământ atunci când un băiat (Jacob Tremblay), declanșează accidental revenirea lor.   Nu este nimic din ceea ce omenirea se aşteapta.   

Aceste creaturi, ce au cucerit spațiul, au experimentat.   Folosind ADN-ul de la alte specii, au reușit să realizeze upgrade-uri genetice. Cu toate acestea, o trupă de foști soldați și o profesoară de știință, vor încerca să salveze rasa umană.  

Noul trailer pentru filmul The Predator și combinația sa cu primul poster lansat online, este tot ceea ce un fan al francizei ar putea aştepta de la un film din 2018. Acești monștri din film, inclusiv Predatorul Suprem, care înhaţă atât de ușor un Predator obișnuit printr-un zid, sunt aici pentru a extermina, așa că noul clip, este destul de brutal pentru cei neavizaţi.   

Predatorii ce revin înapoi pe Pământ, aduc cu ei o mulțime de violenţă şi haos, iar pentru a completa peisajul violent, totul ajunge să se încadreze în mâinile unor foşti soldaţi de elită şi în poala asasinului interpretat de Boyd Holbrook.

Shane Black, regizorul unor filme ca The Nice Guys sau Iron Man 3, conduce producţia The Predator și colaborează la realizarea scenariului cu Fred Dekker, pentru originalitatea poveştii, care spune cam aşa: De la marginea universului şi până pe străzile orașului de suburbie, vânătoarea de oameni se întoarce în reîncarnarea explozivă a seriei Predator, regizată de Shane Black.   

Acum, vânătorii cei mai versaţi ai universului, sunt mai puternici, mai inteligenți și mai mortali decât oricând, după ce s-au modernizat genetic cu ADN-ul altor specii.   Când un băiețel declanșează accidental baliza de semnalizare de pe Pământ, numai o echipă de foşti soldați și o profesoară de știință, pot împiedica sfârșitul rasei umane.

Scris şi regizat de Shane Black, alături de scenaristul Fred Dekker, filmul The Predator, are în distribuţie actori ca Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Keegan-Michael Key, Olivia Munn, Sterling K. Brown, Alfie Allen, Thomas Jane, Augusto Aguilera și Yvonne Strahovski. În film mai joacă şi Jake Busey, care joacă rolul fiul personajului tatălui său, Gary Busey, din Predator 2.

source:Tdfn.ro
0