A fost lansat noul trailer pentru Skyscraper cu Dwayne Johnson

Noul trailer pentru filmul, Skyscraper, are premise care se reduc la multă acţiune şi la încăpăţânarea personajului din film. Acţiunea din filmul Skyscraper, este stabilită într-un zgârie-nori masiv din China, şi urmărește povestea unui bărbat cu o misiune dificilă, ce trebuie să se confrunte cu o serie de circumstanțe teribile.

Fost lider FBI al unei echipe de salvare a ostaticilor și veteran de război cu o dizabilitate, Will Ford (Dwayne Johsnon), evaluează în prezent securitatea clădirilor zgârie-nori. În timpul unei misiuni din China, unde evaluează cea mai înaltă clădire din lume, lucrurile iau o întorsătură interesantă iar clădirea supusă inspecţiei, ajunge în flăcări. 

El este principalul suspect şi este condamnat pentru crimă. Aflat într-o cursă contra-cronometru, Will trebuie să-i găsească pe cei responsabili, să-și spele reputația și să-și salveze familia, care este prinsă în interiorul clădirii deasupra zonei de risc a incendiului.

Programul de filmare agitat şi foarte încărcat al lui Dwayne Johnson, este pe punctul de a pompa un alt film de acţiune cu cifră octanică, care va satisface toate nevoile dvs. de blockbustere. Și din aspectul ultimului trailer pentru filmul Skyscraper, cu siguranţă filmul va avea parte de multe scene şi cadre cu actorul carismatic.

Dwayne Johnson, sare efectiv de pe o mega-macara, direct în clădirea futuristă şi ne prezintă nişte cadre uimitoare ce nu ascund influențele filmului Die Hard. Şi ştim că Dwayne Johnson va face faţă tuturor provocările, exact ca celebrul personaj din Die Hard, John McClane, deoarece în timp ce clădirea se prăbușește în jurul lui, un grup de teroriști amenință siguranța soției și a copiilor săi. În timp ce rămâne fără opțiuni, Dwayne Johnson, trebuie să se ocupe şi de grupul de teroriști. Povestea pentru Skyscraper, a fost concepută și regizată de Rawson Marshall Thurber (We’re the Millers), cel care a realizat si comedia Central Intelligence.

În plus față de Dwayne Johnson, care este şi unul din producătorii peliculei, filmul mai are în distribuţie actori ca Neve Campbell, Pablo Schreiber, Byron Mann, Hannah Quinlivan, Noah Taylor, Roland Møller și Chin Han.

source:Tdfn.ro
0