A fost lansat cel de-al doilea trailer pentru filmul First Man

Câştigătorul premiului Oscar pentru cel mai bun regizor, Damien Chazelle, revine cu cel de-al doilea film al său. După fantasticul muzical La La Land, se pare că regizorul realizează o nouă peliculă de admirat. Primele recenzii ale filmului First Man, laudă filmul pentru caracteristica ambițioasă pe care o urmăreşte.

Fiind un proiect de pasiune pentru Chazelle, First Man, este o cronică a călătoriei de lungă durată a astronauților NASA care au aterizat pe lună, iar colaboratorul regizorului, actorul Ryan Gosling, ocupă în mod excepţional, rolul principal, interpretându-l pe astronautul Neil Armstrong.

Regizorul Chazelle, a descris acest proiect ca fiind un film despre o misiune sacră o și nu un biopic tradițional. Şi iată că primele reacții de la premiera mondială a filmului prezentat la Festivalul de Film de la Veneția, laudă filmul lui Chazelle.

Universal a lansat un nou trailer pentru filmul First Man. Scenariul scris de câștigătorul unui Oscar pentru filmul Spotlight, Josh Singer, se bazează pe o carte de James R. Hansen, care spune cronicile şi povestea misiunii NASA de a aşeza un om pe Lună, concentrându-se pe personajul Neil Armstrong între anii 1961 şi 1969. Alături de Ryan Gosling, mai joacă câştigătoarea premiului Emmy, actriţa Claire Foy, care joacă rolul soţiei lui Armstrong, Janet.

Noul trailer, are rolul de a ne prezenta pericolul misiunii, fapt ce este mișcarea destul de inteligentă. Știm cu toții cum se termină această poveste, deci este o decizie înțeleaptă să ne prezinte lucrurile dintr-un unghi al riscului implicat. Deși acest trailer face ca programul spațial să pară un pic neglijent și ignoră toate celelalte misiuni NASA care au făcut posibilă misiunea Apollo 11, filmul arată în continuare extraordinar.

În film mai joacă Jason Clarke, Kyle Chandler, Patrick Fugit, Ciaran Hinds, Ethan Embry, Shea Whigham, Corey Stoll și Pablo Schreiber.

source:Tdfn.ro
0