A fost anunțată data lansării continuării filmului Top Gun

Tom Cruise se pregăteşte să revină în continuarea lui Top Gun după 34 de ani de la lansarea peliculei originale. Top Gun: Maverick, a cărui dată de lansare a fost fixată pentru 26 iunie 2020, va începe filmările spre sfârşitul lunii septembrie, în San Diego, California, scrie ComicBook.com.

Producţia filmului va continua în luna octombrie. O parte din scene au fost deja filmate la Naval Air Station North Island în mai. Cu Jerry Bruckheimer în echipa de producători şi Joseph Kosinski la cârmă, Cruise va relua partitura lui Pete „Maverick” Mitchell, iar Val Kilmer va reveni drept Tom „Iceman” Kazansky. Din distribuţia filmului mai fac parte Jennifer Connelly, Miles Teller, Jon Hamm şi Ed Harris.

Detalii legate de scenariu nu au fost încă dezvăluite, însă acesta se pare că îl va pune pe Maverick în postura de mentor al unui tânăr şi promiţător pilot. Noul film Top Gun se află de mulţi ani în dezvoltare, iar moartea regizorului Tony Scott din 2012 - cel care a stat la cârma peliculei din 1986 şi care a iniţiat proiectul continuării – aproape că a scos din joc noua producţie.

source:Cinemagia.ro
0