Jurassic world 2: Fallen kingdom are un nou trailer

"Jurassic world 2: Fallen kingdom" ne îngrozeşte cu un trailer final exploziv în care salvarea dinozaurilor din fostul parc de distracţii, devine o afacere profitabilă.

Derek Connolly și regizorul Colin Trevorrow se întorc în calitate de scenarişti ai filmului, iar regizorul noii producţii este J. A. Bayona. Jurassic World: Fallen Kingdom va fi produs de Frank Marshall, Patrick Crowley și Belén Atienza. Evident, Colin Trevorrow și Steven Spielberg, sunt producători executivi al celui de al doilea film al francizei reînnoite. 

O erupție vulcanică amenință dinozaurii rămași pe insula Isla Nublar, unde creaturile au rătăcit libere timp de mai mulți ani după dispariţia parcului tematic cunoscut sub numele de Jurassic World. Claire Dearing (Bryce Dallas Howard), fostul manager al parcului, a înființat acum Grupul de protecție Dinosaur, o organizație dedicată protecției dinozaurilor. Pentru a-și ajuta cauza, Claire îl recrutează pe Owen Grady (Chris Pratt), un fost antrenor al dinozaurilor din parc, pentru a preveni dispariția totală a dinozaurilor. 

Acest trailer final pentru Jurassic World: Fallen Kingdom, pare să dezvăluie a doua jumătate a filmului, cea despre care regizorul Trevorrow a spus anterior că a fost păstrata în afara marketingului. Aceea parte a filmului care pare mai întunecată şi probabil cumva asemănătoare cu cea din filmul lui Spielberg, The Lost World: Jurassic Park.

Personajele lui Chris Pratt și Bryce Dallas Howard, se întorc pe insulă pentru a face o faptă bună, care se descoperă că ar fi nişte pretenții false, dovedindu-se a fi un tip de afaceri ambiţioase pentru personajul interpretat de Rafe Spall, care intervine pentru a face mai mulți bani de pe spatele dinozaurilor. 

În afară de trailerul care arată incredibil de bine, şi cinematografia încântătoare, nu suntem sigur de ce Colin Trevorrow şi Patrick Connolly, realizatori scenariului pentru Jurassic World: Fallen Kingdom, au crezut că este o idee bună să folosească aceeaşi ideea ca în filmul anterior al lui Steven Spielberg. 

Totuşi, regizorul J.A. Bayona, pare că încearcă să umple noul film cu ceva elemente de groază, și nu într-un mod pseudo-oribil. Jurassic World: Fallen Kingdom, arată cumva înfricoșător, deoarece pune atât oamenii cât și dinozaurii în situaţia egală al unui pericol iminent, adică mama natură. Ambele rase încearcă pur și simplu să supraviețuiască. Adăugați câteva cadre cu adevărat cinematografice, ce evidențiază amploarea dinozaurilor şi magnitudinea dezastrului, și vom avea din nou un film minunat de văzut.

Chris Pratt, Bryce Dallas Howard și B.D. Wong își vor relua rolurile din filmul precedent și se vor alătura noilor veniți Toby Jones, Rafe Spall, Justice Smith, Daniella Pineda, Ted Levine, Geraldine Chaplin și James Cromwell. În plus, Jeff Goldblum va reveni la rolul Dr. Ian Malcolm, cel care a apărut în filmul original și în continuarea lui din 1997.

source:Tdfn.ro
0