John Wick 3 are încasări mai mari ca Avengers: Endgame

Seria John Wick se dovedește a fi un succes mai mare decât se aștepta cineva. La prima vedere, părea încă un film în care un asasin îi omoară pe toți, dar John Wick: Chapter 3 – Parabellum tocmai a depășit Avengers: Endgame la capitolul încasări.

A trecut aproximativ o lună de la premiera Avengers: Endgame și, în fiecare weekend de disponibilitate, a fost pe primul loc la capitolul încasări. Seria de victorii s-a încheiat însă acum. Al treilea film din seria John Wick este pe primul loc în box office.

Aceasta este o premieră foarte importantă pentru seria de filme de acțiunea cu Keanu Reeves, în contextul în care cele două filme anterioare nu fost remarcabile la capitoul încasări. Primul film John Wick a debutat pe locul doi în box office după Ouija în 2014, iar John Wick: Chapter 2 a debutat pe poziția a treia, după The LEGO Batman Movie și Fifty Shades Darker.

În ceea ce privește al treilea film din serie, John Wick: Chapter 3 Parabellum a adus în visteria producătorilor după primul weekend 57 de milioane de dolari doar în Statele Unite al Americii, la care se adaugă 35,2 milioane de dolari din alte țări de pe glob, unde a avut premiera, pentru un total de 92,2 milioane de dolari, scrie playtech.ro. Ca referință, John Wick Chapter 2 a înregistrat doar 30,4 milioane de dolari în primul weekend.

Avengers: Endgame, pentru prima oară în cele pe 20 de zile în care s-a aflat în cinematografe, a căzut pe poziția a doua în topul încasărilor. Chiar și așa, a reușit să înregistreze încă 76,2 milioane de dolari global în încasări. Momentan, este pe locul doi la încasări global, după Avatar, cu 2,615 miliarde de dolari. Ca să iasă victorios în lupta cu super producția lui James Cameron, trebuie să mai genereze 173 de milioane de dolari.

Pe poziția a treia în box office-ul din acest weekend s-a aflat Detective Pikachu, cu un total global de 287,4 milioane de dolari, dintre 53,8 milioane au venit doar în acest weekend.

Vezi programul cinema aici

source:playtech.ro
0