Billionaire Boys Club cu Kevin Spacey a avut un debut umilitor în SUA

Kevin Spacey a fost aspru pedepsit de cinefili, după ce a fost acuzat de agresiune şi hărţuire sexuală de mai mulţi bărbaţi. Doar 10 bilete au fost vândute în prima zi de proiecție a celui mai nou film în care apare celebrul actor –  „Billionaire Boys Club” (Clubul miliardarilor).

Pelicula a fost lansată vineri pe marile ecrane din Statele Unite, dar a avut încasări rușinoase, de doar 126 de dolari, în condiţiile în care producţia a costat 15 milioane de dolari.

Kevin Spacey a fost pus într-o situație fără precedent în istoria cinematografie americane. Pentru el este umilitor să vândă doar 10 bilete în prima zi de proiecție. Iar presa a declarat că „Billionaire Boys Club” este cel mai slab debut pentru un film în care apare starul american, laureat cu două premii Oscar.

Filmările s-au încheiat în urmă cu doi ani şi i-a avut în distribuție și pe tinerii actori Ansel Elgort (binecunoscut din seria Divergent), Taron Egerton (Kingsman), Emma Roberts (American Horror Story) și Jeremy Irvine (War Horse). Soarta proiectului a rămas neclară în urma acuzațiilor de agresiune sexuală. Însă, în ciuda scandalului sexual în care este implicat Kevin Spacey, producătorii au decis să îl păstreze pe actor în distribuţie.

Nu acelaşi lucru s-a întamplat în cazul filmului „Toţi banii din lume”, din care a fost exclus chiar dacă filmul se afla în faza de post producţie. Spacey a fost concediat şi din distribuţia serialului „House Of Cards”.

source:tabu.ro
0