S-a căsătorit la 5 ani! Povestea tristă a unei fetițe care suferă de o maladie gravă

În copilărie, majoritatea fetelor se visează prințese și îmbrăcate în rochia albă. Își imaginează cum vor arăta în ziua în care vor îmbraca rochia de mireasă și își fac zeci de scenarii. Dar ce se întâmplă atunci când toate dorințele îți sunt distruse de un diagnostic crunt? Atunci când tu ai doar 5 ani și medicii îți spun că poți să mori în orice moment?

Lupți cu toată forța și crezi cu toată puterea în visurile tale. Cel puțin asta a făcut o fetiță de 5 ani care s-a căsătorit cu cel mai bun prieten.

Sophia este ca orice alt copil – veselă și zâmbitoare. Din păcate, fetița s-a născut cu un defect genetic la inimă.

Până în prezent, medicii au operat-o deja de 3 ori. Aceștia nu i-au dat mari șanse de supraviețuire. La un moment dat le-a spus părinților că există riscul ca ea să nu depășească vârsta de 2 ani.

Dar cu o doză de curaj și cu dorința de a trăi, Sophia a demonstrat că boala poate fi învinsă. Deja se pregătește de cea de-a patra operație pe cord deschis.

Însă înainte de a duce o nouă luptă cu viața, micuța și-a dorit să se căsătorească cu cel mai bun prieten.

Chair dacă la început au avut reţineri, părinţii au decis să facă acest gest când doctorii i-au anunţat că starea fiicei lor este critică. Astfel, Sophia a avut parte de o “nuntă” de poveste.

source:noizz
12