Lucas și Mel din telenovela ”Clona” în realitate sunt iubiți

Au trecut peste 15 ani de când telenovela Clona făcea ravagii pe micile ecrane cu povestea de dragoste dintre Jade și Lucas, o iubire ce sfida barierele timpului și ale culturii și pe care cu greu o vom putea uita. Ei bine, iată că viața bate filmul și ceea ce s-a petrecut dincolo de camerele de filmat a devenit cu adevărat răsunător.

Cu siguranță ne-o amintim pe Mel, fiica lui Lucas, personajul principal interpretat memorabil (în dublu rol) de actorul Murilo Benicio. Mel era o adolescenta rebelă, ușor antipatică și egoistă, însă în realitate, Debora Falabella, actrița care a jucat-o, nu are nimic în comun cu personajul său.

Debora Falabella are astăzi 39 de ani, este mamă și are o relație întocmai cu… Murilo Benicio, 46 de ani, cel care în telenovelă îi era tată. Povestea lor de iubire nu a început nici pe departe pe platourile de filmare pentru Clona, ci a luat naștere mulți ani mai târziu, atunci când filmau împreună pentru telenovela Avenida Brasil.

Debora Falabella și Murilo Benicio
Între timp, Debora s-a căsătorit cu un artist brazilian mai puțin cunoscut, Chuck Hipolitho, de care a divorțat în 2010, după 5 ani de mariaj și împreună cu care are o fetiță, Nina, în vârstă de 9 ani. La doi ani după despărțire presa internațională vuia și anunța o nouă poveste de iubire ce avea să marcheze showbizz-ul brazilian. Mel și Lucas, actorii Debora și Murilo, se iubeau și decideau să pornească împreună pe același drum.

Debora Falabella și Murilo Benicio CLONA
Noul cuplu i-a luat prin surprindere nu doar pe fani, ci și pe restul actorilor din Clona. De ce spunem asta? Pentru că Lucas și Jade s-au iubit și dincolo de camerele de filmat. Imediat după terminarea filmărilor la Clona, actorii Giovanna Antonelli și Murilo Benicio au format în mod oficial un cuplu, iar în 2005 au devenit părinții unui băiețel pe nume Piedro. Doi ani mai târziu protagoniștii din telenovela Clona se despărțeau.

Lucas si Jade in clona
Murilo Benicio mai are un băiat în vârstă de 21 de ani, pe nume Antonio, din căsătoria de doar 1 an cu actrița Alessandra Negrini, finalizată în 1999.

murilo benicio lucas din clona si copiii
Debora Falabella și Murilo Benicio își trăiesc povestea de dragoste discret și frumos și iată, au împlinit 6 ani alături. Cei doi nu au împreună copii, însă se înțeleg de minune, se susțin și ca dovadă stă faptul că nu există piesă de teatru în care Debora să joace și Murilo să nu se afle, emoționat peste măsură, în public.

Debora Falabella și Murilo Benicio 1

source:unica.ro
0